Testsystemen-1000x400

FastATE Modulaire Testoplossingen

Testsystemen-1000x400

Test Fixture oplossingen

VPC-1000x400

VPC Mass Interconnect oplossingen

previous arrow
next arrow
Shadow

DFT, Designed for Testing. is een onderdeel van MG-Products en is gespecialiseerd in de levering van functionele Testfixture oplossingen van zowel MG-products als 6TL.

DFT staat ook voor Design For Test, misschien wel de belangrijkste stap tijdens het ontwikkelproces van uw product. DFT zorgt ervoor dat uw product efficiënt en betrouwbaar gecontacteerd en getest kan worden.

Om uw product vervolgens betrouwbaar te kunnen testen levert en vertegenwoordigd DFT onderstaande producten en diensten;

Het leveringsprogramma van DFT.

 • VPC (Virginia Panel Corporation) Mass Interconnect Systemen en oplossingen.
  • Betrouwbare Interface systemen voor functionele testsystemen en cassette fixtures.
 • ECT (Everett Charles Technologies) POGO testprobes en receptacles.
  • De gepatenteerde POGO Bal garandeert voor iedere testprobe een constante lage veerdruk over de gehele veerweg, gedurende de gehele levensduur van de probes.
 • DigitalTest ICT (In-Circuit) testsystemen met CITE (Computer Integrated Test Environment)
  • C-Link volautomatische testprogramma generatie van CAD naar ICT testprogramma en testfixture informatie, voor ieder merk ICT testsysteem
  • Q-man Quality management software en CAD viewer reparatie software.
 • Clip-connectoren voor het snel en eenvoudig contacteren van FPC aansluitingen zonder deze te beschadigen
Test fixture oplossing van MG-Products

Een typische testoplossing van MG-Products

 • 6TL Engineering, FastATE modulair systeem om in een zeer korte tijd een betrouwbaar, flexibel en modulair functioneel testsysteem op te bouwen, Van compacte table-top systemen tot rack-based, off-line en volledig in-line testhandlers, allemaal opgebouwd rond de standaard FastATE testmodules.
  • YAVModules kunnen direct in de VPC Mass Interconnect Interface systemen worden gemonteerd waardoor bekabeling tussen “switching” en interface wordt voorkomen.
 • Optimistic LED detectie en inspectie oplossingen voor gebruik in ICT en Functionele testsystemen
 • Testpluggen voor het veelvuldig, betrouwbaar contacteren van USB, HDMI, LAN, FireWire, etc. Connectoren tijdens de functionele test.

Met bovenstaande exclusieve producten en in combinatie met onze eigen expertise op het gebied van het customizen van testfixtures, kunnen wij u volledig ontzorgen bij de levering en productie van uw testfixture oplossing.

Toch liever zelf aan de slag, geen probleem, DFT levert via MG-Products graag de testfixture kit en benodigde onderdelen om de kit geheel zelf te kunnen customizen. WIJ DOEN GRAAG WAT U NIET WILT OF KAN DOEN, van levering van de fixture kit tot volledige turn-key testoplossingen.

Een mooi voorbeeld van een compacte, betaalbare testoplossing is de door DFT ontwikkelde SmartFixture. Een op onze MG-fixtures gebaseerd testsysteem, opgebouwd rond de OI testmodules met de gratis, op Phyton gebaseerde, operator interface software.